Over ons

Flickr

Wij zijn Joost en Esther, een reislustig stel met, tot 1 oktober 2007, Utrecht als thuisbasis.

Joost loopt sinds 1973 op de aardbol rond, en begon daarmee in Noord-Brabant. Hij heeft daarna in diverse uithoeken van Nederland gewoond, en koos uiteindelijk samen met Esther voor Utrecht. Zijn grote hobby: duiken. Joost is met een cursus Technisch Duiken bezig. In Costa Rica is hij instructeur geworden en hij duikt en instrueert nu in Nederland bij De Aalscholvers in Tilburg. Hij kijkt echt uit om te duiken op de Galapagos eilanden.

Esther kwam in 1975 kijken en deed dat in het Westland, tussen de kassen. Zij kwam in Noord-Brabant terecht en ontmoette daar – Joost. Samen met hem ging ze naar Utrecht. Haar grote hobby: fotograferen. Ze heeft een cursus portretfotografie gedaan, en stort zich ook graag op bloemetjes met haar macrolens. Je kunt dus rekenen op een lange fotoshow in 2009!

Sinds we samen zijn hebben we heel wat afgereisd. Na gewone vakanties naar o.a. New York en Florida, Spanje, en een aantal skigebieden besloten we dat we écht weg wilden. Uiteindelijk vertrokken we in januari 2005 naar Costa Rica. Daar reisden we rond, en streken uiteindelijk neer in Playas del Coco, waar Joost duikinstructeur werd en Esther een aantal websites ontwierp en bouwde (kijk maar eens naar de Holland Hotels Costa Rica). Na een laatste reis door Belize en Mexico kwamen we in oktober 2005 terug naar Nederland.

Maar nu hebben we ons huis verkocht – en de reiskriebels steken de kop weer op! We gaan op wereldreis en via deze weblog houden we iedereen op de hoogte van onze voorbereidingen en belevenissen. Veel plezier!