Wat straks?

Nu onze thuiskomst wel erg dichtbij komt (we vliegen overmorgen!), vragen steeds meer mensen wat we dan gaan doen als we weer in Nederland zijn. Dat is nog niet helemaal duidelijk, maar in grote lijnen is dit het plan: de eerste twee weken logeren we bij mijn (Esther’s) ouders. In die weken gaan we natuurlijk veel bijkletsen met iedereen, maar evenzo belangrijk is dat we een huis gaan zoeken in de buurt van Utrecht. In januari begin ik namelijk alweer bij Rhinofly, en aangezien dat in Utrecht gevestigd is, willen we graag zo snel mogelijk naar die omgeving! De A27 op en neer rijden (met auto of interliner) vreet namelijk nogal veel tijd!

Joost kan dat mooi allemaal regelen, want hij begint in februari weer bij E-id!. Mochten we niet zo snel een huis in Utrecht vinden, dan verhuizen we nog even naar het huis van Joost z’n zus, maar dat is erg tijdelijk, want dat staat te koop.

Dus dat is ongeveer het plan. Met andere woorden: we krijgen het druk! Nu nog even inpakken – dat is ook een hele kunst.

Hoi Joost en Esther,

Wij willen jullie even een hele goede reis terug naar huis wensen. Zorg dat jullie ook die laatste kilometers (en dat zijn er nog heel wat!) goed en veilig doorkomen. Geniet nog even van het vrije leventje dat jullie zoveel maanden konden leiden. Eenmaal terug in Nederland zullen jullie wel heel snel merken dat hier gevoelsmatig erg weinig is veranderd. Het is hier nog steeds druk, vol, etc etc etc. Kortom, enjoy the freedom while you can! Tot zondagochtend op Schiphol!

Groetjes Rob en Suus